Brand     Confidențialitate     Termeni şi condiţii    


Termeni şi condiţii de utilizare

Bine ai venit la Infoteca Anunță lumea !
Aceşti Termeni şi condiţii explică regulile pe care trebuie să le respecţi atunci când utilizezi website-ul Infoteca.ro . Te rugăm să citeşti cu atenţie aceşti Termeni şi condiţii, precum şi Politica noastră de confidenţialitate înainte de a utiliza Infoteca.ro .

Mărci comerciale © 2024 Infoteca™.
Toate referinţele marcate cu sau ® sunt mărci înregistrate ale Tyche Creation srl. , cu excepţia cazului în care se indică un drept de proprietate intelectuală al unei terţe părţi.
Mărci comerciale © 2024 Infoteca™. | Toate drepturile rezervate. | marţi 16 iulie 2024

Infoteca respectă prevederile Legii nr. 677/ 2001-privind protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prevederi aplicabile oricărei procesări/utilizări ale oricăror date colectate prin intermediul acestui site. Utilizatorilor acestui site le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru a utiliza acest site trebuie să citiți, să acceptați și să fiți pe deplin de acord cu acești termeni si condiții. Dacă nu sunteţi de accord cu aceşti termeni, nu folosiţi acest site. Orice accesare sau folosire a acestui site web se face pe riscul utilizatorului. Dacă continuați navigarea pe acest site se consideră că ați citit, ați acceptat și sunteți pe deplin de acord cu acești termeni si condiții.

Serviciile oferite pe acest site sunt rezervate pentru persoanele fizice care au cel puțin 18 ani sau minorilor care au acordul părinților pentru a utiliza acest site, pentru persoane juridice, antreprenori și persoane care reprezintă firme, afaceri, antreprenori. Infoteca.ro poate schimba acești termeni și condiții, fără nici o notificare. Acest site se schimbă şi este actualizat în mod regulat. Cu excepţia cazului în care este stipulat altfel, toate materialele de pe acest site sunt publicate doar în scopul furnizării de informaţii despre Infoteca, serviciile şi produsele acestuia. Infoteca.ro nu va fi răspunzător pentru orice motiv din cauza căruia site-ul, desene, imagini sau materialele de pe acesta sunt indisponibile în orice moment sau pentru orice durată.

Nu este permisă copierea de conținut de pe site-ul Infoteca.ro.
Toate logo-urile, textul, imaginile, fotografiile, grafica, materiale video, materiale audio, materiale design, elemente design, materiale de orice fel, nu pot fi copiate, publicate, difuzate, copiate pentru difuzare, publicare sau redistribuite direct sau indirect, pe internet, video, audio, tv, radio, publicații, sau în orice alt mediu, fără permisiunea exprimată în scris a Infoteca.ro.

Infoteca.ro este proprietarul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală de pe acest site şi ale celor din materialele publicate pe acesta. Fotografiile originale, logo-urile partenerilor, grafica dedicată sau alte materiale la care se face referire, păstrează dreptul de autor al proprietarului. Toate drepturile rezervate. Orice încălcare împotriva acestor termeni și condiții, vor fi supuse jurisdicţiei curţilor din România. Acest acord va fi guvernat în conformitate cu legile din România, indiferent de orice principii sau conflicte de drept. Orice conflicte care se nasc din aceşti Termeni şi Condiţii vor fi supuse jurisdicţiei exclusive ale curţilor din România, iar acest lucru nu afectează dreptul Infoteca de a intenta procese împotriva dumneavoastră pentru încălcarea acestor Termeni şi Condiţii în ţara dumneavoastră de reşedinţă sau în orice altă ţară.

Ca parte a angajamentului nostru de a oferii servicii și produse de înaltă calitate, credem că este important să avem o înțelegere clară cu tine în ceea ce privește obligațiile noastre, respectiv, acești termeni și condiții care constituie intelegerea dintre tine, clientul (denumit în continuare "client" sau "tu"), și Infoteca.ro , divizie online a Tyche Creation srl. (denumit în continuare "Infoteca" sau "noi"). Acest site este operat de Tyche Creation srl., o companie privată înregistrată în România cu codul unic de înregistrare (CUI) 17677577 cu sediul social în Craiova, Dolj, România. Tyche Creation srl. controlează şi operează acest site şi nu face nicio reprezentare precum că aceste materiale sunt adecvate sau disponibile pentru folosire în alte locaţii. Vă rugăm să ne contactaţi în legătură cu orice problemă legată de acest site sau aceşti termeni şi condiţii.


Brand     Confidențialitate     Termeni şi condiţii